Dinsdag 26 november 2013 0 reacties

Wat is Social Trading?

Social Trading is een revolutionaire nieuwe manier van beleggen. Misschien schrikt het woord 'beleggen' je af, maar dat is nergens voor nodig want juist dankzij Social Trading kan werkelijk iedereen nu beleggen als een professional. Sterker nog: je hoeft niet eens verstand te hebben van beleggen!

Er zijn wereldwijd ongelofelijk veel beleggers die wél verstand hebben van beleggen. Zij weten dondersgoed wat ze doen en met hun kennis, vaardigheden en jarenlange ervaring verdienen zij geld. Veel geld. Bakken met geld. Bedragen waar jij alleen maar van kan dromen en wanneer je het heft niet in eigen handen neemt dan zal het voor jou ook bij dromen blijven.

Gelukkig is er Social Trading, want met Social Trading beleg je op een sociale manier. Dat houdt in dat je gebruik maakt van de kennis, vaardigheden en jarenlange ervaring van 's werelds beste beleggers. Deze beleggingsexperts realiseren consistente resultaten; dag in, dag uit. En zij doen dat ook graag voor jou, geheel gratis!

Klinkt te mooi om waar te zijn? Dan moet ik je teleurstellen want dat is het namelijk niet. Dit online trading platform biedt je namelijk de mogelijkheid om de beste beleggers te kopiëren. Volledig automatisch: je kiest de belegger(s) die je wilt kopiëren, kent een budget toe en klaar. Zie de magie gebeuren.

Social Trading verdiensten 11 september 2013

Zoals je in de schermafbeelding hierboven kunt zien heb ik op 11 september 2013 in mijn privéaccount ongelofelijke rendementen behaald. Het hoogste rendement die dag was 276%!! Oh trouwens, dit zijn de resultaten van slechts één dag uit het jaar 2013. Deze business gaat 24 uur per dag, 5 dagen per week door. Kan je je voorstellen wat dat oplevert?

Zulke hoge rendementen behaal je natuurlijk niet altijd elke dag, want het is niet altijd feest, maar heb je weleens uitgerekend hoeveel rente je ontvangt van je eigen bank?

Wanneer je € 10.000,- een heel jaar lang op een spaarrekening met een rente van 2,5% laat staan dan krijg je aan het eind van het jaar € 250,-. Mooi meegenomen natuurlijk, maar waarom zou je je geld een heel jaar lang laten staan terwijl je veelvouden van die rente elke dag kunt ontvangen?

Wist je trouwens dat je al effectief kunt traden met een investering van slechts € 100,-? Als je liever € 100,- een jaar lang op de bank laat staan om daar vervolgens een paar euro rente op te ontvangen, tja, dat is jouw keuze. Ik zou het wel weten en lekker gaan traden via Social Trading. Dan pak je op die € 100,- elke dag een paar euro rente, een jaar lang. Dat is al gauw zo'n € 650,-!

Wanneer je sociaal gaat beleggen enkel via het kopiëren van de beste traders, dan geniet je van nog een voordeel: je pakt rente-op-rente. Die hierboven genoemde € 650,- is dan nog veel en veel meer geworden!

Klik op het logo hieronder en schrijf je direct in op het online trading platform. Je kunt absoluut zonder risico het traden uitproberen in een gratis demo-account.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met Social Trading!


Social Trading
Social Trading bij eToro

Reageren

In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. CFDs zijn gebruikte producten. De handel in CFDs voor deviezen, grondstoffen, financiële indexen en andere onderliggende instrumenten brengt een hoge mate van risico met zich mee. U kunt door de handel uw gehele belegging verliezen. CFDs zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Beleg geen geld dat u niet kunt missen. We adviseren u om, voor u besluit om te gaan handelen, te informeren naar alle risico's die gerelateerd zijn aan de handel in CFDs en om advies te vragen aan een onafhankelijke en beëdigde financiële adviseur. We zijn onder geen enkel beding aansprakelijk jegens enige persoon of entiteit voor (a) enig verlies of enige schade, hetzij gedeeltelijk of geheel, voortkomend uit of met betrekking tot enige transacties in CFDs of voor (b) enige directe, indirecte, speciale of incidentele schade of voor enige gevolgschade, van welke aard dan ook. Handel door de handelspraktijken van andere handelaren te volgen en/of te kopiëren of te repliceren brengt een hogere mate van risico’s met zich mee, zelfs wanneer u de best presterende handelaren volgt en/of kopieert of repliceert. Voorbeelden van deze risico's zijn het volgen van handelsbesluiten van mogelijk onervaren/onprofessionele handelaren en het totale risico dat kleeft aan de handel in CFDs en aan het kopiëren van handelspraktijken van handelaren met andere einddoelen, intenties of financiële statussen dan u.

© 2013-2019 Social Trading

Back to top